Uitvaart Zorgcentrum Leiden

 
Uitvaartverzorger Uitvaart Zorgcentrum Leiden geeft u de ondersteuning begeleiding die u nodig heeft voor verzorgen van een uitvaart. Er wordt aandachtig geluisterd naar uw wensen en vragen, en vragen staat vrij, wij proberen mogelijk te maken wat u vraagt. Uitvaartverzorger van UZL staat u bij en geeft u persoonlijke advies. Neem hiervoor nu contact met ons op. Bel naar 071-513 69 49 of vul ons online contactformulier in.

Uitvaartverzorger UZL:

UZL biedt u één vast contactpersoon, bij wie u altijd terecht kunt tijdens van de bespreking tot na de uitvaart. Mocht het zo zijn dat de uitvaartverzorger door omstandigheden niet in staat is de uitvaart te begeleiden dan wordt u tijdig voorgesteld aan zijn of haar vervanger. Het uitvaartcentrum is fraai ingericht, uitstekend onderhouden en bovendien klimaat-gereguleerd.

Historie als uitvaartverzorger

Uitvaart Zorgcentrum Leiden is een relatief jong bedrijf, maar heeft inmiddels een grote naamsbekendheid in Leiden en omgeving opgebouwd. Die naamsbekendheid heeft zij mede te danken aan de inzet van ons team van de medewerkers en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met de beste uitvaartverzorgers in de branche.

 

U kunt telefonisch contact met ons op via  071 - 513 69 49.

Of via ons online contactformulier.Contact

Bereikbaarheid

Klik hier voor een kaartje
om de route te bepalen
indien u met de auto komt.
Openbaar vervoer informatie:
BUS, TREIN en TAXI in Leiden

Kantoor en rouwcentrum

Lange Mare 69
2312 GR Leiden
Telefoon 071 - 513 69 49
info@uzleiden.nl

Aangesloten bij:

Uitvaart Zorgcentrum Leiden is onderdeel van (UZN)
Uitvaart Zorgcentra Nederland