Dankbetuiging voorbeelden

Dankbetuigingskaartjes

Een dankbetuigingskaartje sturen is een persoonlijke manier om de mensen te laten weten dat u hun aanwezigheid op prijs heeft gesteld. Via onderstaande link kunt u uw dankbetuigingen bestellen.

Na ontvangst van de bestelling zullen wij de dankbetuigingen binnen 7 werkdagen bij u bezorgen wanneer u in de regio Leiden woont. Buiten de regio Leiden zullen wij de dankbetuigingen per post aan u toezenden (Voor verzending per PostNL worden de portokosten aan u doorberekend).

De kosten voor dankbetuigingen bedragen:

  • 25 stuks € 72,50 exclusief de postzegels. Per stuk zijn de kaartjes € 2,00 exclusief de postzegels. In de kosten van de eerste 25 stuks zijn de aanmaak- en bezorgkosten opgenomen.
  • Voor scannen, bewerken van een foto/afbeelding op de dankbetuiging geldt een toeslag van € 100,00. Indien de afbeelding ook op de rouwbrief stond afgebeeld dan berekenen wij € 50,00.

Het papier van de dankbetuiging is hetzelfde als van de rouwbrief, maar een kleiner formaat. Het is gebruikelijk om de dankbetuigingen ca. 4 weken na de uitvaart te bestellen, zodat deze na ongeveer zes weken verstuurd kunnen worden.

 Klik hier: bestel hier uw dankbetuiging

Bereikbaarheid

Klik hier voor een kaartje
om de route te bepalen
indien u met de auto komt.
Openbaar vervoer informatie:
BUS, TREIN en TAXI in Leiden

Kantoor en rouwcentrum

Lange Mare 69
2312 GR Leiden
Telefoon 071 513 69 49
info@uzleiden.nl

Aangesloten bij:

Uitvaart Zorgcentrum Leiden is onderdeel van (UZN)
Uitvaart Zorgcentra Nederland